Daugaviņam un Karsumam zaudējums KHL spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: HC Spartak Moscow (Facebook)

Latviešu uzbrucēju Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Spartak" komanda, kuru vada Oļegs Znaroks ar Hariju Vītoliņu, otrdien cieta zaudējumu Kontinentālajā hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē.

Maskavieši mājās ar 2:3 (0:1, 1:0, 1:2) piekāpās Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandai, kuras treneru kolektīvā strādā leģendārais latviešu aizsargs Sandis Ozoliņš.

Uzvarētājiem divus vārtus guva Džordans Šrēders.

Daugaviņš šajā mačā uz ledus pavadīja 19 minūtes un divas sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem un uzvarēja vienā no diviem iemetieniem, bet Karsums 16 minūtēs un 36 sekundēs izpildīja vienu raidījumu, izprovocēja vienu noteikumu pārkāpumu un zaudēja savā vienīgajā iemetienā.

Dauagviņš šosezon laukumā devies 56 spēlēs, kurās guvis 16 vārtus un veicis 20 rezultatīvas piespēles, bet Karsumam 49 mačos ir desmit vārti un 11 piespēles.

"Spartak" ar 72 punktiem 59 spēlēs Rietumu konferencē ieņem piekto vietu.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu zonā.

Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīs pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem no katras konferences iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu