Fjūrijs: Katru svētdienu domāju par pašnāvību (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: AP/Scanpix

Bijušais pasaules boksa čempions smagsvaru divīzijā brits Taisons Fjūrijs atklājis, ka viņu jau ilgāku laiku nomoka depresija un viņš nereti domājot par pašnāvību. 

22. februārī Lasvegasā Fjūrijs aizvadīs revanša cīņu ar amerikāni Deonteju Vailderu. Viņu pirmā cīņa noslēdzās neizšķirti. 

"Katru svētdienu man ir grūti, es domāju par pašnāvību. Kāpēc tieši svētdienā? Tā ir vienīgā brīvdiena, kad neesmu noslogots. Esmu darbaholiķis, katru dienu man patīk strādāt. Man patīk trenēties, man patīk apmeklēt sporta zāli, un, kad neesmu trenējies, es jūtos nomākts. Taču, kad pienāk pirmdienas rīts, es atkal jūtos fantastiski," viņš sacīja intervijā ESPN.

Fjūrijs ir pārliecināts par savu uzvaru cīņā pret Vailderu. Viņš devis mājienu, ka pēc šīs cīņas plāno atvadīties no profesionālā boksa. 

"Kad pieveikšu Vailderu, es pabeigšu šo spēli. Tā tiks noslēgta. Būšu ieguvis ikvienu jostu, kuru iespējams iegūt. Tāpēc man vairs nevajadzēs cīnīties. Kāda jēga? Ko es no tā iegūšu?" vaicāja Fjūrijs. 

31 gadu vecais Fjūrijs savas karjeras laikā uzvarējis 29 no 30 cīņām, 20 gadījumos to paveicot ar nokautu, deviņos pēc punktiem un vienreiz spēkojoties neizšķirti. 

Savukārt Vailders savas karjeras laikā uzvarējis 42 no 43 cīņām, 41 dueli noslēdzot ar nokautu, bet viens mačs noslēdzies neizšķirti.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu