Medijs: Mančestras "United" par Pogbā vēlas saņemt vismaz 150 miljonus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Pols Pogbā
Pols Pogbā Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas premjerlīgas klubs Mančestras "United" par Francijas futbolistu Polu Pogbā vēlas saņemt vismaz 150 miljonus sterliņu mārciņu (180 miljoni eiro) lielu izpirkuma maksu, vēsta ESPN.

Pogbā jau pagājušajā vasarā vēlējies atstāt Mančestras "United" komandu, taču palikt klubā viņu esot pārliecinājis vienības galvenais treneris Ūle Gunnars Sulšērs.

Patlaban 26 gadus vecais pussargs pagājušajā sezonā spēlēja rezultatīvi, Anglijas premjerlīgā 35 mačos izceļoties ar 13 vārtu guvumiem.

Savukārt šosezon premjerlīgā Pogbā piedalījies tikai 7 mačos, bet vārtus viņš nav guvis. Janvārī futbolistam tika veikta potītes operācija.

ESPN vēsta, ka vasarā gaidāmajā futbolistu pāreju periodā Mančestras "United" sagaida vismaz 150 miljonus mārciņu lielu izpirkuma maksu par Pogbā.

Viņam līgums ar Mančestras "United" vēl ir spēkā uz 18 mēnešiem. Klubam ir arī iespēja pagarināt kontraktu ar Pogbā līdz 2022. gada jūnijam.

Mančestras "United" esot gatava uzklausīt citu klubu piedāvājumus par Pogbā, tomēr maz ticams, ka kāds būs gatavs maksāt pieprasīto summu.

Par franču futbolistu interesējoties Spānijas klubi "Barcelona" un Madrides "Real", kā arī Itālijas grands Turīnas "Juventus".

2016. gadā Mančestras "United" iegādājās Pogbā no "Juventus" komandas par 105 miljoniem eiro, kas tolaik bija pasaulē lielākā summa, kas samaksāta par viena futbolista pāreju uz citu klubu.

Pogbā ar Mančestras "United" komandu 2017. gadā triumfēja UEFA Eiropas līgā, taču Francijas futbolists vēloties spēlēt komandā, kas piedalās pasaulē spēcīgākajā klubu turnīrā UEFA Čempionu līgā.

Mančestras "United" komanda, kas pēdējos gados zaudējusi savu spozmi, Anglijas premjerlīgā šīs sezonas kopvērtējumā šobrīd ieņem 7. vietu ar 38 punktiem.

Par "sarkanajiem velniem" dēvētā Mančestras "United" komanda gan tikai 3 punktus atpaliek no 4. vietā esošās Londonas "Chelsea", saglabājot izredzes kvalificēties UEFA Čempionu līgas nākamās sezonas turnīram.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu