NBA leģenda Veids pastāsta, kā viņa 12 gadus vecais dēls kļuva par meitu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) leģenda, trīskārtējais līgas čempions Dveins Veids atklājis, ka viņam nebija viegli pieņemt, ka 12 gadus vecais dēls Zions izvēlējies kļūt par meiteni. Turklāt grūti par to bijis arī runāt publiski. 

Zions jūtas kā meitene un sevi sauc par Zaju. 

Novembra beigās Gabriela savā "Instagram" profilā publicēja ģimenes bildi, kurā redzams Zions ar baltiem gela nagiem. Šī bilde sociālajos tīklos izraisīja lielu rezonansi. 

Veidam, kurš šobrīd strādā pie dokumentālās filmas par savu dzīvi, nav bijis viegli pieņemt lēmumu izstāstīt Zajas stāstu.

"Man nebija viegli izlemt, vai par to runāt dokumentālā filmā. Es par to daudz nerunāju. Bet viņš zināja: ja es to visu atklāšu dokumentālā filmā, tas izraisīs daudz diskusiju. Jā, mēs saprotam, ka mūsu meitai ir 12 gadu. Mums bija šaubas par to, ko cilvēki teiks par šādu 12 gadus veca cilvēka lēmumu, bet mēs pazīstam savu bērnu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabrielle Union-Wade (@gabunion) on

Mēs to nolēmām visi kopā ģimenes lokā. Apspriedāmies ar ļoti daudziem cilvēkiem, izpētījām visu iespējamo. Gribēja palīdzēt ne tikai mūsu ģimenei, bet arī citiem cilvēkiem," TMZ sacīja Veids.

Zions pats skaidroja, ka viņš jūtas piederīgāks daiļajam dzimumam un nevēlas nevienu mānīt, īpaši pats sevi. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu