Ķibermanis labākais no latviešiem PČ treniņbraucienu otrajā sesijā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Viesturs Lācis/bobslejs.lv

Latvijas bobslejisti trešdien Altenbergas trasē Vācijā aizvadīja otro treniņbraucienu sesiju, gatavojoties nedēļas nogalē gaidāmajām divnieku sacensībām pasaules čempionātā.

Oskars Ķibermanis no Latvijas pilotiem bija ātrākais, divreiz uzrādot 7. rezultātu.

Oskars Melbārdis ieņēma 8. un 15. vietu, bet Ralfs Bērziņš ierindojās 15. un 19. pozīcijā.

Dienas pirmajā treniņbraucienā dominēja vācieši - Johanness Lohners bija ātrākais, Niko Valters bija otrais, bet Frančesko Frīdrihs un Rihards Elsners ar vienādu rezultātu dalīja 4. pozīciju.

Rumānis pilots Mihajs Kristians Tentea pirmajā treniņbraucienā ierindojās 3. pozīcijā starp vāciešiem, bet otrajā viņš bija ātrākais. Tiesa, otrajā treniņbraucienā no vāciešiem startēja vienīgi Frīdrihs, kurš uzrādīja 1.4 rezultātu.

Otrajā treniņbraucienā otrais ātrākais bija kanādietis Džastins Kripss, bet trešo rezultātu uzrādīja Junjons Vons no Dienvidkorejas.

Tikai Latvija un Vācija kvalificējās pasaules čempionātam ar trīs divnieku komandām. Vācijai gan ir izcīnīta vēl arī ceturtā kvota, kura pienākas junioru čempionam Rihardam Elsneram.

Sestdien un svētdien Altenbergā četru braucienu summā noskaidros pasaules čempionāta medaļniekus bobslejā divnieku ekipāžām.

27. un 28. februārī Altenbergā paredzēts pasaules čempionāts skeletonā, bet 29. februārī un 1. martā risināsies planētas meistarsacīkstes bobslejā četriniekiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu