Mamčics: Ja esi brīvs - jābūt metienam

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Roberts Mamčics
Roberts Mamčics Foto: www.dinamoriga.lv

Rīgas "Dinamo" treneru norādījums spēlē pret Habarovskas "Amur" bija mest pa vārtiem pēc iespējas vairāk, pēc mača norādīja Latvijas hokejists Roberts Mamčics.

Rīgas "Dinamo" ceturtdien izbraukumā Tālajos Austrumos ar rezultātu 2:1 (1:1, 0:0, 0:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienos pārspēja Habarovskas "Amur" komandu.

Mamčics guva savus otros vārtus šosezon, pirmajā periodā panākot neizšķirtu 1:1, bet uzvaru nesošo "bullīti" realizēja Miķelis Rēdlihs.

"Šodien aizvadījām ļoti labu spēli. Bija nedaudz sarežģīti, jo spēle ir ļoti agri. Pēdējo reizi tik agri spēlēju pirms vairāk nekā gada," kluba mājaslapā citēts Mamčics.

Spēle sākās plkst. 11.00 pēc Latvijas laika.

"Sākumā bija grūti iejusties, bet treneri teica, lai esam gatavi jau no pirmās sekundes. Tā arī darījām un neļāvām viņiem ieskrieties," teica Rīgas "Dinamo" uzbrucējs.

"Treneru norādījums bija tāds, ka jāmet pa vārtiem pēc iespējas vairāk. Ja esi brīvs - jābūt metienam. Šodien bija iespējas un to arī darīju."

Sestdien jau plkst. 9.00 pēc Latvijas laika rīdzinieki spēkosies Vladivostokā pret "Admiral".

"Sestdien spēle būs vēl agrāk nekā šodien, bet, domāju, būs nedaudz vieglāk, jo būsim jau pielāgojušies. Jāsāk spēli tāpat kā šodien, tad arī varam tikt pie panākuma," uzskata Mamčics.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu