Daugaviņš un Karsums gūst vārtus "Spartak" uzvarā pār Austrumu konferences līderiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš ceturtdien guva vārtus un veica rezultatīvu piespēli, kā arī precīzi meta Mārtiņš Karsums, viņu pārstāvētajai Maskavas "Spartak" komandai svinot uzvaru Kontinentālajā hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē.

"Spartak", kuru vada Oļegs Znaroks ar Hariju Vītoliņu, mājās ar 6:3 (0:1, 3:2, 3:0) pārspēja Austrumu konferences spēcīgāko komandu Kazaņas "Ak Bars".

Pirmo punktu kāds no latviešiem guva otrā perioda piektajā minūtē, kad Daugaviņš ar rezultatīvu piespēli palīdzēja panākt izlīdzinājumu 2:2. Trešā perioda ceturtajā minūtē viņš izvirzīja mājiniekus vadībā ar 4:3, bet 38 sekundes vēlāk Karsums dubultoja pārsvaru. Mačam noslēdzoties, Daugaviņa vārtu guvums izrādījās uzvaru nesošais, bet rezultatīvākais ar 2+1 bija Ansels Gaļimovs.

Daugaviņš šajā mačā uz ledus pavadīja 17 minūtes un trīs sekundes, kuru laikā četras reizes meta pa vārtiem, zaudēja visos trīs iemetienos un tika pie divām soda minūtēm, bet Karsums 13 minūtēs un divās sekundēs arī četrreiz meta pa cietoksni, pielietoja divus spēka paņēmienus, uzvarēja visos trīs iemetienos un iekrāja četras soda minūtes.

Dauagviņš šosezon laukumā devies 57 spēlēs, kurās guvis 17 vārtus un veicis 21 rezultatīvu piespēli, bet Karsumam  50 mačos ir 11 vārti un 11 piespēles.

"Spartak" ar 74 punktiem 60 spēlēs Rietumu konferencē ieņem piekto vietu.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu zonā.

Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīs pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem no katras konferences iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu