Galviņš gūst vārtus Tršinecas kluba uzvarā

CopyDraugiem X Whatsapp
Guntis Galviņš
Guntis Galviņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu aizsargs Guntis Galviņš piektdien guva vārtus Čehijas hokeja čempionāta spēlē, palīdzēdams Tršinecas "Ocelārži" komandai svinēt uzvaru.

"Ocelārži" viesos ar rezultātu 6:2 (3:1, 1:1, 2:0) pārspēja Karlovi Vari "Energie" hokejistus.

Galviņš vārtus guva 98 sekundes pirms pirmā perioda beigām, kad pēc zilās līnijas pārvarēšanas meta no zonas viduča un raidīja ripu tīklā, panākdams 3:1. Vārtu guvums tika ieskaitīts tikai pēc videoatkārtojuma noskatīšanās un, mačam noslēdzoties, tas izrādījās uzvaru nesošais.

Latvijas izlases aizsargs šajā mačā uz ledus pavadīja 17 minūtes un 42 sekundes, kuru laikā piecas reizes meta pa vārtiem un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Tāpat uzvaru piektdien svinēja uzbrucēja Roberta Bukarta pārstāvētā Ostravas "Vītkovice Ridera" komanda, kas mājās ar 3:1 (0:0, 1:1, 2:0) uzveica Plzeņas "Škoda". Bukarts 17 minūtēs un 19 sekundēs četrreiz meta pa vārtiem un dueli noslēdza ar neitrālu lietderību.

Turpretī zaudējumu cieta aizsargs Oskara Cibuļska pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield", kas mājās ar 4:5 (3:1, 0:1, 1:2, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā atzina Litvīnovas "Verva" pārākumu. Cibuļskis nospēlēja 21 minūti un 19 sekundes, kuru laikā tika pie divām soda minūtēm un neitrāla lietderības koeficienta. 

No latviešu pārstāvētajām komandām turnīra tabulā visaugstāk ir Māra Bičevska pārstāvētā "Mlada Boleslav", kas ar 83 punktiem 47 spēlēs ir trešā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu