Punnenovs ielaiž četras ripas savos vārtos zaudētā Šveices līgas mačā

CopyDraugiem X Whatsapp
Ivars Punnenovs
Ivars Punnenovs Foto: Ieva Makare/LETA

Latvijas hokejists Ivars Punnenovs piektdien Šveices augstākās līgas (NLA) spēlē ielaida četrus vārtus, nespēdams glābt Langnau "Tigers" no zaudējuma.

Tigers" viesos ar 2:5 (1:0, 0:2, 1:3) zaudēja "Davos".

Punnenovs savas komandas vārtos aizvadīja teju visu maču un noķēra 20 no 24 metieniem, tverdams 83,33% raidījumu. Pēdējais "gols" tika gūts tukšos vārtos.

Šim mačam pieteikts bija arī Toms Andersons, kurš laukumā pavadīja astoņas minūtes un 39 sekundes, to laikā izdarot vienu metienu. Tāpat viņš bloķēja vienu pretinieka mesto ripu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Citā spēlē "Lausanne" mājās ar 2:3 (1:0, 0:2, 1:1) piekāpās "Biel".

Ronalds Ķēniņš "Lausanne" komandā laukumā pavadīja 15 minūtes un 40 sekundes, no kurām minūti un 14 sekundes nospēlēja mazākumā, bet vēl 37 sekundes vairākumā. Viņš izdarīja četrus metienus pa vārtiem un maču noslēdza ar negatīvu lietderību -1.

Ķēniņa komandai nesen pievienojās Krievijas uzbrucējs Vadims Pereškokovs, kurš šīs sezonas lielāko daļu pavadīja Somijas čempionāta klubā Mikeli "Jukurit". Šajā komandā spēlē Mārtiņš Dzierkals.

Visbeidzot Ženēvas "Servette" mājās ar 3:1 (2:0, 0:0, 1:1) uzvarēja "Zug".

Deniss Smirnovs šajā duelī laukumā nepavadīja pat divas minūtes, savukārt aizsargs Sandis Smons mačam nebija pieteikts.

"Servette" 47 mačos iekrājusi 80 punktus, kas dod ceturto pozīciju un vietu izslēgšanas spēlēs. "Lausanne" 46 spēlēs tikusi pie 68 punktiem un ieņem sesto vietu, kamēr "Tigers" ar 59 punktiem 46 dueļos ierindojas desmitajā pozīcijā. "Tigers" komandai līdz astotajai vietai pietrūkst septiņi punkti, kas nozīmē, ka klubs, visticamāk, cīnīsies par vietas saglabāšanu augstākajā divīzijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu