Merzļikina konkurents atgriezies NHL, Kivlenieks nosūtīts uz AHL

CopyDraugiem X Whatsapp
Jūnass Korpisalo.
Jūnass Korpisalo. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Kolumbusas "Blue Jackets" no Amerikas hokeja līgas (AHL) atsaukusi vārtsargu Jūnasu Korpisalo, pretējā virzienā nosūtot latviešu ripu ķērāju Matīsu Edmundu Kivlenieku.

Korpisalo sestdien aizvadīja pirmo spēli pēc traumas izdziedēšanas. Somu vārtsargs atvairīja 32 no 34 ripām, bet Klīvlendas "Monsters" AHL mačā viesos ar 3:2 pagarinājumā uzveica Ročesteras "Americans".

Korpisalo 29.decembrī guva ceļgala traumu un ir izlaidis 24 NHL spēles pēc kārtas. Šajā sezonā viņš 32 dueļos vidēji ielaidis 2,49 ripas, atvairījis 91,3% metienu un divreiz nostāvējis "sausā".

Somam dziedējot traumu, "Blue Jackets" pirmā vārtsarga lomu uzņēmās Elvis Merzļikins, kurš šajā laikā piedalījās 21 spēlē, svinēja 12 uzvaras un piecas reizes palika "sausā". Viņš šosezon 31 mačā vidēji ielaidis 2,37 ripas un atvairījis 92,2% metienu.

Kolumbusas vienības vārtos četrās spēlēs stāvēja arī Kivlenieks, kurš vidēji ielaida 2,41 ripas un atvairīja 90,7% metienu.

"Blue Jackets" komanda cietusi astoņus zaudējumus pēc kārtas un pametusi "play-off" zonu. Kolumbusas hokejisti nākamo maču aizvadīs pirmdien, kad savā laukumā uzņems Otavas "Senators". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu