Daugaviņa un Karsuma pārstāvētā "Spartak" zaudē bez Indraša spēlējošajai "Dinamo"

CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Karsums
Mārtiņš Karsums Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu uzbrucēju Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Spartak" komanda svētdien cieta zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē.

"Spartak", kuru vada Oļegs Znaroks ar Hariju Vītoliņu, viesos ar 1:2 (0:1, 0:0, 1:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Maskavas "Dinamo" vienībai, kuras pieteikumā nebija Mika Indraša.

Daugaviņš šajā mačā tika pie iespējas divreiz mest "bullīti" - pirmais viņa raidījums bija precīzs, bet otru atvairīja vārtsargs, kas ļāva mājiniekiem svinēt uzvaru.

Daugaviņš šajā mačā uz ledus pavadīja 22 minūtes un 56 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem, uzvarēja vienā no četriem iemetieniem, bloķēja vienu metienu, izprovocēja vienu pārkāpumu un tika pie divām soda minūtēm, bet Karsums 17 minūtēs un 23 sekundēs trīsreiz meta pa cietoksni, bloķēja trīs metienus un uzvarēja četros no desmit iemetieniem.

Daugaviņš šosezon laukumā devies 58 spēlēs, kurās guvis 17 vārtus un veicis 21 rezultatīvu piespēli, bet Karsumam 51 mačā ir 11 vārti un 11 piespēles.

Citā mačā vārtsargs Jānis Kalniņš palika ārpus pieteikuma, kamēr viņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit" mājās ar 1:6 (1:1, 0:2, 0:3) piekāpās Sanktpēterburgas SKA.

Anti Niemi mājinieku vārtos atvairīja 19 no 24 pretinieku mestajām ripām.

"Jokerit" ar 84 punktiem 61 spēlē Rietumu konferencē ieņem trešo vietu, "Dinamo" ar 80 punktiem ir ceturtā, bet "Spartak" ar 75 punktiem 60 ieņem piekto pozīciju. 

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu zonā.

Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīs pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem no katras konferences iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu