Vailders pēc cīņas ar Fjūriju nonācis slimnīcā (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais pasaules boksa čempions smagsvaros Pasaules Boksa padomes (WBC) versijā amerikānis Denotejs Vailders pēc revanša cīņas ar britu Taisonu Fjūriju nonācis slimnīcā, vēsta "Independent". 

Svētdien Vailders piedzīvoja savu pirmo zaudējumu karjerā, Lasvegasā septītajā raundā ar tehnisko nokautu piekāpjoties Fjūrijam. 

Trešajā raundā Fjūrijs spēcīgi trāpīja Vailderam pa ausi un aizsūtīja savu pretinieku nokdaunā, kas ASV bokserim bija pirmais viņa karjerā. 

"Independent" raksta, ka Vailders nogādāts slimnīcā, kur viņam veikta tieši auss traumas apskate. 

Abi bokseri pirmo reizi ringā tikās 2018. gada decembrī, cīņai noslēdzoties neizšķirti.

Viens no bokseru līgumos iekļautajiem punktiem paredz, ka 30 dienu laikā Vailders var izmantot iespēju un atkārtoti izsaukt Fjūriju uz revanšu, ziņo "Boxing Scene". 

Vairāki ietekmīgi boksa apskatnieki un bijušie bokseri, tostarp Evanders Holifīlds, izteikuši vēlmi ringā redzēt Fjūrija un WBA, WBO un IBF jostu īpašnieka Entonija Džošua no Lielbritānijas cīņu. 

Fjūrijs karjeras laikā uzvarējis 30 no 31 cīņas, 21 gadījumā to paveicot ar nokautu, deviņos pēc punktiem un vienreiz spēkojoties neizšķirti.

Tikmēr Vailders svētdien cieta savu pirmo zaudējumu karjerā. Viņš uzvarējis 42 no 44 cīņām, pirms sestdienas spēkošanās 41 dueli noslēdzot ar nokautu, bet viena cīņa bija noslēgusies neizšķirti.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu