Treneris Atlass: Vailders neprot boksēties

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Denotejs Vailders
Denotejs Vailders Foto: EPA/Scanpix

Pazīstamais treneris un Ziemeļamerikas sporta mediju giganta ESPN komentētājs Tedijs Atlass uzskata, ka amerikāņu smagsvars Deontejs Vailders īsti neprot boksēties un vairs nespēj izmanot savu lielāko ieroci - spēcīgo sitienu ar labo roku. 

Svētdien Vailders piedzīvoja savu pirmo zaudējumu karjerā, Lasvegasā septītajā raundā ar tehnisko nokautu revanša cīņā piekāpjoties britam Taisonam Fjūrijam. 

"Es savu likmi liku uz Vailderu, pamatojoties uz to, ka viņa labā roka atlaidīs viņa grēkus. Jau no pašas karjeras sākuma esmu teicis, ka viņš neprot cīnīties. Vienkārši nemāk boksēties," ESPN sacīja Atlass. "Viņš nav pietiekami labi trenēts. Ar savu sitienu viņš ir piedzimis, nevis to attīstījis. Viņš ir dzimis ar izcilu labo roku - tas ir fakts."

Atlass norādīja, ka tehniski krietni meistarīgāks ir Fjūrijs. 

Abi bokseri pirmo reizi ringā tikās 2018. gada decembrī, toreiz cīņai noslēdzoties neizšķirti.

"Ar viņa labo roku šoreiz nepietika," sacīja treneris. "Tehniski viņš nezināja, kā stāties pretī Fjūrijam. Visa cieņa Taisonam. Tā vietā, lai kļūtu par "Ferrari", viņš kļuva par džipu. Viņš pārvar šķēršļus, rāpjas pāri kalniem un noslauka visu, kas ir viņa priekšā."

Pēc šīs cīņas Fjūrijs savā īpašumā ieguva prestižo Pasaules Boksa padomes (WBC) jostu. 

Fjūrijs karjeras laikā uzvarējis 30 no 31 cīņas, 21 gadījumā to paveicot ar nokautu, deviņos pēc punktiem un vienreiz spēkojoties neizšķirti.

Tikmēr Vailders svētdien cieta savu pirmo zaudējumu karjerā. Viņš uzvarējis 42 no 44 cīņām, pirms sestdienas spēkošanās 41 dueli noslēdzot ar nokautu, bet viena cīņa bija noslēgusies neizšķirti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu