Vailders izmanto iespēju pieprasīt revanšu pret Fjūriju (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Deontejs Vailders
Deontejs Vailders Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu smagsvars Deontejs Vailders, kurš pagājušās nedēļas nogalē zaudēja savu Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu, izmantojis iespēju pieprasīt revanša cīņu pret britu Taisonu Fjūriju. 

Ietekmīgais Ziemeļamerikas sporta medijs ESPN vēsta, ka Vaildera un Fjūrija līgumos iekļautais punkts paredzēja, ka 30 dienu laikā pēc cīņas bokseris var izmantot iespēju un pieprasīt revanšu. 

Vailders šo iespēju izmantojis jau otrajā dienā pēc cīņas. 

Abi bokseri pirmo reizi ringā tikās 2018. gada decembrī, cīņai noslēdzoties neizšķirti. Savukārt svētdien Vailders piedzīvoja savu pirmo zaudējumu karjerā, Lasvegasā septītajā raundā ar tehnisko nokautu revanša cīņā piekāpjoties Fjūrijam. 

"Mēs izmantojām šo iespēju. Tagad esam gaidīšanas režīmā. Esmu cīnītājs, īsts čempions un vienmēr esmu gatavs cīnīties. Nākamā cīņa notiks vasarā, tas ir pilnīgi droši," teica Vailders. 

Fjūrijs karjeras laikā uzvarējis 30 no 31 cīņas, 21 gadījumā to paveicot ar nokautu, deviņos pēc punktiem un vienreiz spēkojoties neizšķirti.

Tikmēr Vailders uzvarējis 42 no 44 cīņām, pirms svētdienas spēkošanās 41 dueli noslēdzot ar nokautu, bet viena cīņa bija noslēgusies neizšķirti. Tagad viņa kontā arī viens zaudējums. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu