Štālbergs kategoriski nepiekrīt pārmetumiem par neizdarību Lomaža piesaistē izlasei (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Štālbergs
Artūrs Štālbergs Foto: Sintija Zandersone/LETA

Latvijas vīriešu basketbola izlases ģenerālmenedžeris Artūrs Štālbergs otrdien raidījumā "Basketstudija 2+1" kategoriski nepiekrita sev izteiktajiem pārmetumiem saistībā ar Riharda Lomaža piesaisti valstsvienībai.

Sociālās saziņas vietnē "Twitter" otrdien lietotājs Armands Ūks veica ierakstu, apgalvojot, ka Štālbergs neizdarīja visu iespējamo, lai Eiropas čempionāta kvalifikācijas pirmajā mačā Latvijas izlases sastāvā dotos ULEB Eirolīgas kluba Vilērbānas ASVEL aizsargs Rihards Lomažs.

Foto: Ekrānuzņēmums

Interesanti, ka otrdienas pēcpusdienā šis ieraksts no vietnes "Twitter" tika dzēsts.

Štālbergs intervijā raidījumā "Basketstudija 2+1" sacīja, ka šie Armanda Ūka apgalvojumi neatbilst patiesībai. Sākotnēji ASVEL klubs esot bijis pozitīvi noskaņots atbrīvot Lomažu, lai viņš varētu palīdzēt Latvijas izlasei. Vēlāk gan kluba vadība esot nolēmusi nelaist nevienu no komandas sastāva uz Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm.

Tāpat no Štālberga teiktā bija noprotams, ka viņš varētu vērsties atbildīgajās institūcijās pret Ūku saistībā ar nepatiesas informācijas izplatīšanu.

"Tā jau ir visatļautība," pauda Štālbergs.

Vēl Latvijas izlases ģenerālmenedžeris atklāja, ka neizprot Ingus Jakoviča un Andreja Gražuļa pieņemto lēmumu nepalīdzēt izlasei. Jakovičs sākotnēji esot piekritis doties palīgā valstsvienībai, ja tam piekritīs kluba vadība. Vēlāk gan viņa domas esot mainījušās, spēlētājam neatbildot ne uz Štālberga, ne izlases basketbolistu zvaniem.

"Kad spēlētājam vajag izlasi, viss ir labi. Bet, kad izlasei vajag spēlētāju, sākas pārdomas," sacīja Štālbergs.

Rolands Freimanis šoreiz izlasei nepalīdzēja, jo viņa sieva kuru katru dienu pasaulē laidīs abu atvasi, bet Kaspars Bērziņš nebija sastāvā traumas dēļ.

Latvijas valstsvienība zaudēja abās pirmā apļa spēlēs Eiropas čempionāta kvalifikācijā, piekāpjoties Bosnijai un Hercegovinai, kā arī Bulgārijai.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu