Njabrī: Levandovskis man pasniedza uz paplātes pāris vārtus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Serže Njabrī
Serže Njabrī Foto: Reuters/ScanPix

Vācijas futbola granda Minhenes "Bayern" vācu pussargs Serže Njabrī ir pateicīgs savam komandas biedram Robertam Levandovskim par izveidotajiem vārtu gūšanas momentiem.

"Bayern" otrdien UEFA Čempionu līgas futbolā astotdaļfināla pirmajā spēlē viesos ar rezultātu 3:0 (0:0) pārspēja Londonas "Chelsea", sperot platu soli pretī iekļūšanai ceturtdaļfinālā.

Minheniešiem divus vārtus pēc Levandovska piespēlēm guva Njabrī, bet trešo reizi bumbu mērķī ieraidīja pats Levandovskis.

"Komanda visas 90 minūtes bija koncentrējusies. Izdarījām spiedienu un dominējām visu spēli. Pirmajā puslaikā varējām realizēt pāris momentus, bet tikai otrajā puslaikā tas izdevās. Esam ļoti, ļoti laimīgi. Njabrī zinu jau labu laiku, viņš ir ļoti labi progresējis. Serže ir ļoti labs spēlē viens pret viens un vārtu priekšā," "Bayern" citē komandas galvenā trenera Hansi Flika teikto.

Tikmēr uzbrucējs Tomass Millers pauda, ka komanda spēlējusi pārliecinoši un aizsardzībā bijis tikai pāris nervozu brīžu. "Mums jau pirmajā puslaikā vajadzēja gūt vārtus. Rezultāts 3:0 ir pilnībā atbilstošs spēlei. Spēlējām no pirmās līdz pēdējai minūtei, komandas sniegums bija patiešām labs. Rūpīgi gatavojāmies un Londonā ieradāmies ar lielu pārliecību," atzīmēja Millers.

"Izdarījām pamatīgu spiedienu un labi realizējām momentus pēc ātriem pretuzbrukumiem. Levī [Roberts Levandovskis] pasniedza man uz paplātes pāris vārtus, lai gan viņš pats varēja tos iesist," pateicīgs komandas biedram bija Njabrī.

Savukārt "Chelsea" galvenajam trenerim Frenkam Lampardam pēc mača palikušas mieles. "Pirmajā puslaikā mums bija pāris grūti brīži, tomēr labi aizsargājāmies un spējām palikt spēlē. Mums vajadzēja parādīto ko vairāk," teica Lampards.

Atbildes mačs notiks 18.martā, uzvarētājai divu spēļu summā iekļūstot ceturtdaļfinālā.

UEFA Čempionu līgas uzvarētāja tiks noskaidrota 30.maijā Stambulā.

Iepriekšējā sezonā par čempioni tika kronēta "Liverpool", kas finālā divu Anglijas premjerlīgas komandu duelī ar 2:0 uzvarēja Totenhemas "Hotspur".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu