Marejs atklāj, ka, visticamāk, vēlreiz būs jāguļas zem skalpeļa

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Endijas Marejs
Endijas Marejs Foto: AFP/SCANPIX

Labi zināmais Lielbritānijas tenisists Endijas Marejs atklājis, ka, visticamāk, veiks vēl vienu iegurņa operāciju, jo pēc pirmās nav izdevies panākt cerēto rezultātu.

Marejs, kuram jau ir 32 gadi, tikai nesen atgriezās treniņos, kurus izlaida jau kopš novembra, jo ārstēja iegurņa kaulu. Pērnā gada oktobrī viņš tenisa kortos atgriezās skaļi, jo izdevās uzvarēt Eiropas atklātajā čempionātā. Tā paša gada janvārī viņam tika veikta iegurņa operācija.

Paredzams, ka Marejs drīzumā vēlreiz gulsies zem skalpeļa, lai veiktu korekcijas iegurņa kaulā, kas viņam pēc tam ļautu atgriezties labākajā sportiskajā formā. Tiek vēstīts, ka sportists kortos varētu atgriezties nākamā gada martā, kad plāno piedalīties turnīrā Miami.

"Pats neesmu īsti lietas kursā par savu šā brīža situāciju, jo to ir grūti izstāstīt," teica Marejs. "Tuvākajās nedēļās veikšu testus, bet jau februāra beigās vajadzētu būt skaidram, vai varēšu piedalīties martā gaidāmajos turnīros."

Gadījumā, ja Marejam tiks veikta operācija, paredzams, ka viņš nepiedalīsies Tokijas Olimpiādē, kā arī Vimbldonas turnīrā.

"Vēlos atkal spēlēt "Grand Slam" turnīros. Pēdējos gados tieši tas man ir pietrūcis. Šogad izlaist Austrālijas atklāto čempionātu bija ļoti smagi," atklāja Marejs. 

Sportists arī atklāja, ka atrast "īsto laiku" operācijai ir grūti, tāpēc tā, visticamāk, notiks maijā.

"Ja man neizdosies to izdarīt ātrāk, operācija notiks maijā, kas nozīmē sešas līdz astoņas nedēļas garu rehabilitāciju. Šajā gadījumā man nāktos izlaist zālāja sezonas posmu," pauda tenisists.

Marejs ATP rangā patlaban ieņem 130.vietu un pēdējo turnīru aizvadīja pagājušā gada novembrī, palīdzēdams Lielbritānijas izlasei Deivisa kausa finālturnīrā. Viņš savā vienīgajā mačā uzvarēja Talonu Grīkspūru no Nīderlandes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu