Ostapenko ar Dabrovski sasniedz Dohas turnīra pusfinālu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: SIPA/Scanpix

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko un viņas pāriniece Gabriela Dabrovski no Kanādas trešdien Dohas WTA "Premier" turnīra ceturtdaļfinālā izcīnīja uzvaru.

Ostapenko un viņas pāriniece Gabriela Dabrovski no Kanādas ceturtdaļfinālā ar 4-6, 6-1, 10:4 uzvarēja beļģieti Elīzi Mertensu un baltkrievieti Arinu Sabaļenku, kurām bija piešķirts trešais numurs. Latvijas/Kanādas duets šajā turnīrā ir izlikts ar sesto numuru.

Par iekļūšanu pusfinālā Ostapenko duets nopelnīja 350 WTA dubultspēļu ranga punktus.

Nākamajā kārtā tenisistēm būs jāspēkojas ar Timeu Babošu no Ungārijas un Kristīnu Mladenoviču no Čehijas, kurām sacensībās piešķirts otrais numurs.

Pirmajā kārtā viņa un Dabrovski ar 6-2, 6-2 pārspēja amerikānieti Keitlinu Kristianu un Gruzijas tenisisti Oksanu Kalašņikovu, bet otrajā mačā ar 6-2, 6-3 uzvarēja Krievijas tenisistes Jekaterinu Aleksandrovu un Annu Bļinkovu.

Latvijas un Kanādas tenisistes pēdējo gadu laikā pāris reizes jau spēlējušas kopā, aizpērn uzvarot tieši Dohas WTA "Premier" turnīrā. Ostapenko dubultspēļu rangā ieņem 23.vietu, bet Dabrovski ir planētas septītā rakete.

Šajā turnīrā ar Ostapenko strādā treneris Mārcis Garuts.

Ostapenko (WTA 41.) trešdien Dohas WTA "Premier" turnīra trešajā kārtā jeb astotdaļfinālā ar rezultātu 2-6, 7-5, 1-6 piekāpās čehietei Petrai Kvitovai (WTA 11.). Savukārt Anastasija Sevastova pirmdien nepārvarēja Dohas WTA "Premier" turnīra pirmo kārtu. 

Turnīrs Dohā norisināsies līdz sestdienai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu