Porziņģis joko: Savu 21. dzimšanas dienu svinēju, lasot Bībeli (10)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis.
Kristaps Porziņģis. Foto: facebook.com

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" uzbrucējs Kristaps Porziņģis pēc trešdienas uzvaras pār Sanantonio "Spurs" intervijā jokoja, ka savu 21. dzimšanas dienu esot pavadījis, lasot Bībeli.

"Mavericks" trešdien ar ar 109:103 (36:20, 23:29, 29:28, 21:26) uzvarēja "Spurs", bet Porziņģis izcēlās ar 28 gūtiem punktiem un 12 izcīnītajām atlēkušajām bumbām.

Otrs Dalasas kluba līderis Luka Dončičs šoreiz guva 26 punktus, bet izcīnīja 10 atlēkušās bumbas, kā arī veica 14 rezultatīvas piespēles. Slovēnim šis bija karjeras 21. "triple-double" pasaules labākajā basketbola līgā.

Interesanti, ka 28. februārī Dončičs svinēs savu 21. dzimšanas dienu. Pēc spēles pret "Spurs" Porziņģim tika jautāts, ko viņš darīja savā 21. dzimšanas dienā. Liepājnieks atbildēja ar humoru.

"Ko darīju savā 21. dzimšanas dienā? Lasīju Bībeli (smejas). Īstenībā neatceros, bet noteikti bija jautri. Kad esi jauns, ir jāpriecājas. Zinot to, kas ir Luka, mēs noteikti viņam noorganizēsim ko jautru. Uzcepšu viņam torti," ar smaidu sejā sacīja Porziņģis.

Liepājnieks savu 21. dzimšanas dienu svinēja 2016. gada 2. augustā, kad bija aizvadījis debijas sezonu NBA, pārstāvot Ņujorkas "Knicks".

Visas intervijas pēc mača pret "Spurs" Porziņģis sniedza, tērpies Seviļjas futbola kluba "Real Betis" kreklā. Basketbolists no 2012. līdz 2015. gadam pārstāvēja šīs Spānijas pilsētas basketbola komandu "Cajasol".

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu