Fjūrija promoters: Taisons ir gatavs samaksāt, lai Vailders atteiktos no cīņas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: Reuters/ScanPix

Britu smagsvara Taisona Fjūrija promoters Frenks Varens atklājis, ka viņa pārstāvis ir gatavs samaksāt, lai amerikānis Deontejs Vailders atteiktos no revanša boksa cīņas. 

Pagājušās nedēļas nogalē Vailders zaudēja savu Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu, septītajā raundā ar tehnisko nokautu piekāpjoties Fjūrijam. 

Divas dienas vēlāk Vailders izmantoja iespēju pieprasīt revanša. Šāds punkts tika iekļauts viņa līgumā, kas bija jāaktivizē 30 dienu laikā pēc cīņas. 

Varens "Independent" atklāja, ka Fjūrijs ir gatavs samaksāt, lai viņš atteiktos no abu bokseru trešās cīņas, jo brits vēlas ringā tikties ar savu tautieti Entoniju Džošua, kuram šobrīd pieder WBA, IBF, WBO un IBO jostas. 

"Gribas, lai Taisons tiekas ar Džošua, taču līgumā ir punkts par revanšu, kuru pieprasīja Vailders. Tas ir jāievēro, ja vien mēs nevienosimies ar Vailderu," sacīja Varens. "Esam gatavi samaksāt, lai viņš no šīs iespējas atteiktos. Tomēr tā būs viņa izvēle."

Iepriekš izskanēja ziņas, ka Vaildera - Fjūrija trešā cīņa varētu notikt šā gada vasarā. 

Abi bokseri pirmo reizi ringā tikās 2018. gada decembrī, cīņai noslēdzoties neizšķirti.

Fjūrijs karjeras laikā uzvarējis 30 no 31 cīņas, 21 gadījumā to paveicot ar nokautu, deviņos pēc punktiem un vienreiz spēkojoties neizšķirti.

Tikmēr Vailders uzvarējis 42 no 44 cīņām, pirms svētdienas spēkošanās 41 dueli noslēdzot ar nokautu, bet viena cīņa bija noslēgusies neizšķirti. Tagad viņa kontā arī viens zaudējums. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu