Lebrons nepiedalīsies nākamajā mačā pret "Warriors"

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lebrons Džeimss
Lebrons Džeimss Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Losandželosas "Lakers" līderis Lebrons Džeimss cirkšņa traumas dēļ nedosies laukumā nākamajā duelī, kas paredzēts pret Goldensteitas "Warriors", pavēstīja klubs.

Spēle pret "Warriors" ir paredzēta ceturtdien, taču pieredzējušais Džeimss to izlaidīs. Savukārt otra šīs komandas zvaigzne Entonijs Deiviss, visticamāk, būs ierindā, lai arī viņam ir neliela kreisā elkoņa trauma.

Džeimss otrdien spēlē pret Ņūorleānas "Pelicans" izcēlās ar 40 punktiem, bet pēc dueļa viņš nebilda ne vārda par iespējamo traumu.

"Lakers" nākamais duelis nebūs no tiem grūtākajiem, jo "Warriors" šosezon spējusi izcīnīt vien 12 uzvaras. Vairāki NBA apskatnieki uzskata, ka "Lakers" izcīnītu uzvaru arī bez Džeimsa un Deivisa sastāvā.

Losandželosas komandai bez Džeimsa iepriekš nav klājies viegli. 2018. gadā viņš guva cirkšņa savainojumu, kā rezultātā laukumā nebija redzams 27 spēlēs. Šajā laika sprīdī "Lakers" zaudēja vietu izslēgšanas spēlēs un demonstrēja vāju sniegumu.

Tikmēr "Warriors" nometni dienu iepriekš piemeklēja patīkamas ziņas, jo marta sākumā sastāvā varētu atgriezties komandas līderis Stefens Karijs. "Warriors" uzvaru nav svinējusi septiņas spēles pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu