Treimanis varētu tiesāt 2022. gada PK finālturnīru futbolā

CopyDraugiem X Whatsapp
Andris Treimanis (centrā)
Andris Treimanis (centrā) Foto: Mārtiņš Sīlis, FK Liepāja

Latvijas vadošais futbola soģis Andris Treimanis ir starp kandidātiem uz tiesāšanu 2022.gada Pasaules kausa (PK) finālturnīrā, atsaucoties uz savā rīcībā nonākušo Eiropas tiesnešu sarakstu, ziņots laikraksta "Sport Express" mājaslapā tīmeklī.

Sarakstā iekļauti tiesneši no Slovēnijas, Spānijas, Serbijas, Bulgārijas, Slovākijas, Nīderlandes, Polijas, Anglijas, Itālijas, Portugāles, Latvijas, Francijas, Rumānijas, Vācijas un Zviedrijas.

Kā raksta "Sport Express", lielākā daļa no sarakstā minētajiem 17 tiesnešiem februāra sākumā Portugālē piedalījās speciālā treniņnometnē.

Treimanis  FIFA kategorijas tiesnesis ir kopš 2011. gada. Aizpērn viņa tiesnešu brigāde debitēja UEFA Čempionu līgas grupas turnīrā.

Pērn Latvijas futbola tiesnešu brigāde ar Treimani, Haraldu Gudermani un Alekseju Spasjoņņikovu veica jaunu ierakstu pašmāju futbola vēsturē, kļūstot par pirmajiem Latvijas pārstāvjiem FIFA Pasaules kausa finālturnīros. Latvijas tiesneši strādāja FIFA U-17 Pasaules kausā un nopelnīja godu tiesāt arī finālmaču.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu