Indrašis KHL regulāro sezonu pabeidz ar rezultatīvu piespēli

CopyDraugiem X Whatsapp
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: dynamo.ru

Latviešu uzbrucējs Miks Indrašis ceturtdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Kontinentālajā hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta pēdējā spēlē, bet viņa pārstāvētā Maskavas "Dinamo" cieta zaudējumu.

Maskavieši viesos ar rezultātu 3:4 (3:1, 0:3, 0:0) piekāpās Minskas "Dinamo" hokejistiem, neizmantojot iespēju izcīnīt trešo vietu Rietumu konferencē.

Indrašis ar rezultatīvu piespēli atzīmējās trīsarpus minūtes pirms pirmā perioda beigām, palīdzēdams panākt 3:1. Tiesa, mājinieki otrajā periodā guva trīs bezatbildes vārtus un pārņēma vadību, "hat-trick" sev noformējot Andrejam Kosticinam.

Indrašis uz ledus pavadīja 17 minūtes un 46 sekundes, kuru laikā uzvarēja vienā no trim iemetieniem un tika pie divām soda minūtēm.

Latviešu uzbrucējs regulārajā čempionātā laukumā devās 41 spēlē, kurā guva sešus vārtus un veica 18 rezultatīvas piespēles.

Maskavas "Dinamo" regulāro čempionātu noslēdza Rietumu konferences ceturtajā vietā un izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā tiksies ar uzbrucēju Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas "Spartak".

Tikmēr vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit" Gagarina kausa pirmajā kārtā krustos nūjas ar Jaroslavļas "Lokomotiv", regulārajā čempionātā uzvarējusī Maskavas CSKA mēros spēkus ar Ņižņijnovgorodas "Torpedo", bet Sanktpēterburgas SKA cīnīsies ar Maskavas apgabala "Vitjaz".

Savukārt Austrumos Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard" cīnīsies ar Ufas "Salavat Julajev", Kazaņas "Ak Bars" būs dueļi ar Ņižņekamskas "Ņeftehimik", Nursultanas "Baris" spēkosies ar Magņitogorskas "Metallurg", bet Jekaterinburgas "Avtomobilist" - ar Novosibirskas "Sibirj".

No Latvijas hokejistu komandām ārpus izslēgšanas turnīra palika Rīgas "Dinamo", kā arī aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ" un Pekinas "Kuņluņ Red Star", kur spēlēja uzbrucējs Gunārs Skvorcovs un mazliet arī aizsargs Artūrs Salija.

Otro sezonu pēc kārtas par regulārā čempionāta labāko vārtu guvēju kļuva CSKA uzbrucējs Kirils Kaprizovs, kurš guva 33 vārtus, bet rezultatīvākais ar 65 punktiem bija Indraša komandas biedrs Vadims Šipačovs.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu zonā.

Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīja pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem no katras konferences iekļuva Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu