Balcera komandas biedrs gūst "hat-trick" pēc 100 dienu cīņas ar alkoholismu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Bobijs Raiens
Bobijs Raiens Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokeja uzbrucēja Rūdolfa Balcera komandas biedrs Bobijs Raiens izcēlies ar trīs gūtiem vārtiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kas viņam bija pirmā mājas spēle Otavas "Senators" sastāvā pēc 100 dienu cīņas ar alkohola atkarību.

Balcers ceturtdien guva savus pirmos vārtus šosezon Nacionālajā hokeja līgā (NHL), palīdzot "Senators" komandai ar rezultātu 5:2 pārspēt citu Kanādas klubu Vankūveras "Canucks".

Uzvarētāju rindās ar trīs gūtiem vārtiem izcēlās ASV uzbrucējs Bobijs Raiens, kurš pērn 20. novembrī sāka NHL un līgas spēlētāju asociācijas programmu cīņā ar alkoholismu.

32 gadus vecais Raiens atgriezās laukumā 25. februāra spēlē pret Nešvilas "Predators", kurā viņam neizdevās izcelties ar rezultativitātes punktiem.

Savukārt otrajā mačā, kas Raienam bija pirmā mājas spēle kopš cīņas ar alkohola atkarību, Otavas līdzjutēju priekšā hokejists kaldināja "Senators" komandas uzvaru.

Viņš piekto reizi NHL spēlētāja karjerā izcēlās "hat-trick". Zīmīgi, ka pagājušas 100 dienas, kopš Raiens sāka ārstēt alkohola atkarību.

Raiens pēc mača pauda lielu pateicību savai sievai Daniellei, kuras atbalsts ir neizmērāms attiecībā pret viņu gan kā hokejistu, gan kā vīru.

Šosezon "Senators" sastāvā Raiens piedalījies 18 spēlēs NHL regulārajā čempionātā, guvis četrus vārtus un veicis trīs rezultatīvas piespēles.

Kopumā karjerā Raienam šī ir 13. sezona NHL, no kurām pirmās sešas viņš spēlēja Anaheimas "Ducks" komandā, bet nu jau septīto gadu viņš pārstāv "Senators".

2015. gadā Raiens piedalījās NHL Visu zvaigžņu spēlē, bet 2010. gadā viņš pārstāvēja ASV izlasi, kas izcīnīja sudraba medaļas Vankūveras olimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu