Eduards Višņakovs no "Šahtar" izīrēts Jūrmalas "Spartakam"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Eduards Višņakovs
Eduards Višņakovs Foto: twitter.com/fcshakhterby

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Eduards Višņakovs no savas pašreizējās komandas Soļigorskas "Šahtar" izīrēts Jūrmalas "Spartak" vienībai, vēstīts Baltkrievijas kluba mājaslapā.

Višņakovs pērnā gada martā pēc pārbaudes laika izturēšanas pievienojās Baltkrievijas komandai Soļigorskas "Šahtar".

Viņš Baltkrievijas čempionātā piedalījās trīs spēlēs, vēl divas aizvadīja valsts kausa izcīņā, kā arī nāca uz maiņu UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra mačā pret Itālijas komandu "Torino".

Uzbrucējam šajos dueļos gan neizdevās gūt vārtus.

Višņakovs veselības likstu dēļ 2018.gada sezonā nespēlēja, bet 2017.gadā viņš no Polijas kluba Hožuvas "Ruch" pārcēlās uz Latvijas virslīgas vienību RFS, kur pussezonas laikā desmit spēlēs guva četrus vārtus.

Karjeras laikā Višņakovs ir pārstāvējis arī Ventspils "Tranzītu", "Ventspili", Karagandas "Šahtjor" (Kazahstāna), Lodzas "Widzew" (Polija) un "Westerlo" (Beļģija).

Eduards ir pieredzējušā pussarga Alekseja Višņakova brālis. Latvijas valstsvienībā uzbrucējs 15 spēlēs pie vārtu guvumiem nav ticis.

Soļigorskas klubs 2005.gadā uzvarēja Baltkrievijas čempionātā, un tas pagaidām šai vienībai ir vienīgais šāda veida tituls. Tiesa, komanda ilgu laiku bijusi līgas labāko trijniekā.

Latvijas futbola virslīgas sezonas sākums paredzēts jau marta vidū.

Jūrmalas komanda pērn vietējā čempionātā izcīnīja piekto vietu un bija tikai divu punktu attālumā no iekļūšanas UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu