Balceram -1; "Senators" "bullīšos" apspēlē pastarīti "Red Wings"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP / Scanpix

Uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā pagājušajā naktī izcīnīja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Otavas "Senators" komanda. 

"Senators" hokejisti pēcspēles metienu sērijā ar 4:3 savā laukumā pieveica līgas pastarīti Detroitas "Red Wings", kura piedzīvoja piekto zaudējumu pēc kārtas. 

Balcers uz ledus pavadīja 15:36 minūtes, no kurām 2:26 vairākumā. Metienus pa vārtiem viņš neveica, lietoja vienu spēka paņēmienu un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. 

Uzvarētājiem divus vārtus guva krievu uzbrucējs Artjoms Aņisimovs, kurš realizēja arī uzvaru nesošo pēcspēles metienu. Tieši Aņisimovs tika nosaukts par spēles spožāko zvaigzni. 

Otavas vienība izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas. 

"Red Wings" jau ir zaudējusi pat teorētiskas izredzes iekļūt Stenlija kausa izcīņā. 

Nākamo spēli "Senators" aizvadīs naktī uz trešdienu (Latvijas laiks), kad Pitsburgā spēkiem mērosies ar Teodora Bļugera pārstāvēto "Penguins" komandu. 

22 gadus vecais Balcers šosezon piedalījies 10 spēlēs, kurās guvis vienus vārtus un izpildījis divas rezultatīvas piespēles. Viņa lietderības koeficients ir +3.  

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā "Senators" ar 66 spēlēs nopelnītiem 58 punktiem ieņem priekšpēdējo, 15. pozīciju. Savukārt "Red Wings" aizvadījusi par spēli vairāk un ar iekrātiem 35 punktiem ir vājākā komanda visā līgā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu