Staridžs par likmju izdarīšanas noteikumu pārkāpumiem saņēmis četru mēnešu diskvalifikāciju

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Denjels Staridžs
Denjels Staridžs Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais Anglijas premjerlīgas kluba "Liverpool" uzbrucējs Denjels Staridžs par likmju izdarīšanas noteikumu pārkāpumi saņēmis četru mēnešu diskvalifikāciju, lēmusi Anglijas Futbola asociācija (FA).

30 gadus vecais Staridžs pagājušajā vasarā tika apsūdzēts 11 likmju izdarīšanā, tostarp par vienu, kurā viņš savam brālim atklājis, ka, iespējams, pievienošoties Spānijas vienībai "Sevilla".

Spēlētājam sākotnēji tika piešķirta sešu nedēļu diskvalifikācija, bet vēlāk sods tika samazināts uz divām nedēļām. Tāpat viņam tika piespriests 75 000 britu mārciņu naudas sods.

FA lēmumu pārsūdzēja, pamatojot apelāciju ar to, ka regulējošā komisija nepareizi interpretējusi tās noteikumus un piespriedusi pārāk saudzīgu sodu. Šonedēļ apelācija tika apmierināta, un sods no divām nedēļām palielināts uz četriem mēnešiem, bet naudas sods - dubultots.

Staridžs diskvalificēts līdz 17.jūnijam un liegums būs spēkā visā pasaulē.

Pirmdien, abām pusēm vienojoties, šķīrās Staridža un "Trabzonspor" ceļi. Viņš Turcijas klubam pievienojās augustā un šajā laikā laukumā devās kopumā 15 spēlēs, kurās guva septiņus vārtus.

Staridžs profesionāļa gaitas uzsāka 2006.gadā Mančestras "City" komandā, bet trīs sezonas vēlāk viņš pievienojās Londonas "Chelsea". 

Staridžs "Liverpool" pievienojās 2013.gada janvārī un tās rindās aizvadīja 160 spēles, to laikā atzīmējoties ar 67 precīziem sitieniem. Vēl pirms dažām sezonām Staridžs bija viens no "Liverpool" līderiem, taču traumu un fiziskās formas krituma dēļ viņš tā arī nespēja pierādīt savu vērtību trenera Jirgena Klopa acīs.

Anglijas izlasē Staridžs aizvadījis 26 spēles, kurās guvis astoņus vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu