Bļugera "Penguins" iemet 7 ripas Balcera "Senators" vārtos un svin pārliecinošu uzvaru

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Sešu spēļu zaudējumu sēriju Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā pagājušajā naktī pārtrauca Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" komanda. 

"Penguins" hokejisti savā laukumā ar 7:3 pārliecinoši pieveica Rūdolfa Balcera pārstāvēto Otavas "Senators" komandu. 

Bļugers spēlēja 16:31 minūtes, no kurām 3:30 mazākumā. Metienus pa vārtiem viņš neizdarīja, uzvarēja sešos no 14 iemetieniem un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Tikmēr Balcers uz ledus pavadīja 14:37 minūtes, no kurām 2:20 vairākumā. Viņš veica vienu metienu pa vārtiem, bloķēja divus pretinieku metienus un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -3. 

Uzvarētāju sastāvā ar trim vārtu guvumiem jeb "hat-trick" izcēlās Braiens Rasts, kurš izpelnījās spēles spožākās zvaigznes titulu. Četras rezultatīvas piespēles veca krievu uzbrucējs Jevgeņijs Malkins, bet ar 1+2 atzīmējās Sidnijs Krosbijs un Džeisons Zukers.

Krosbijs šajā mačā atdeva savas karjeras 800. rezultatīvo piespēli.  

Pitsburgas komanda iepriekš uzvaru bija izcīnījusi 19. februārī. 

Nākamo spēli "Senators" aizvadīs naktī uz piektdienu (Latvijas laiks) savā laukumā pret Ņujorkas "Islanders", bet "Penguins" tajā pašā dienā viesos tiksies ar Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo "Sabres". 

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā "Penguins" ieņem 5. pozīciju, kamēr "Senators" ir priekšpēdējā, 15. vietā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu