Talantīgais Viljamsons saņem pirmo individuālo atzinību NBA

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Zaions Viljamsons.
Zaions Viljamsons. Foto: USA Today Sports/Scanpix

2019. gada drafta pirmā izvēle Zaions Viljamsons saņēmis pirmo nozīmīgo individuālo apbalvojumu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), tiekot atzīts par februāra labāko debitantu Rietumu konferencē.

Ņūorleānas "Pelicans" uzbrucējs Viljamsons februārī vidēji mačā izcēlās ar 25,7 punktiem, 6,2 atlēkušajām bumbām, 2,6 rezultatīvām piespēlēm un vienu pārtvertu bumbu. Viņš palīdzēja "Pelicans" deviņos mačos izcīnīt piecas uzvaras.

Austrumu konferencē par labāko atzīts Koubijs Vaits no Čikāgas "Bulls", kurš februārī izcēlās ar vidēji 20,1 punktu mačā, četrām atlēkušajām bumbām, 4,1 rezultatīvu piespēli, kā arī vienu pārtvertu bumbu. "Bulls" uzvarēja tikai vienā no astoņiem mačiem.

Par februāra labākajiem spēlētājiem NBA atzīti Lebrons Džeimss un Džeisons Teitums.

Rietumu konferences izcilnieks Džeimss palīdzēja Losandželosas "Lakers" desmit spēlēs izcīnīt astoņas uzvaras. Viņš vidēji vienā spēlē guva 26 punktus, izcīnīja 8,1 atlēkušo bumbu, kā arī veica 10,1 rezultatīvu piespēli.

Savukārt Austrumu konferences labākais Teitums veicināja deviņus Bostonas "Celtics" panākumus 12 dueļos. Viņš vidēji guva 30,7 punktus, izcīnīja 7,9 bumbas zem groziem, kā arī veica 3,2 rezultatīvas piespēles.

Par labākajiem treneriem februārī atzīti Hjūstonas "Rockets" vadonis Maiks D'Antoni un Milvokī "Bucks" stūrmanis Maiks Badenholcers.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu