Fjūrijs: Manā karjerā vēl atlikušas divas cīņas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: Reuters/ScanPix

Britu bokseris Taisons Fjūrijs atklājis, ka savā karjerā vēl plāno aizvadīt divas cīņas un pēc tam liks punktu profesionāla sportista gaitām. 

"Manā karjerā ir atlikušas vēl divas cīņas," intervijā "This Morning" atklāja Fjūrijs, kurš raidījumā piedalījās kopā ar savu sievu Parisu. "Ir pienācis laiks padomāt, ko darīt tālāk. Neesmu pieveikts jau 31 profesionālo cīņu pēc kārtas un boksā esmu jau divpadsmito gadu."

Fjūrija promouters Bobs Arums ārzemju medijiem izteicās, ka trešais duelis pret amerikāni Deonteju Vailderu gaidāms šovasar pirms Tokijas olimpiskajām spēlēm, kas sāksies 24. jūlijā.

Viņš norādīja, ka trešā cīņa notiks 18. jūlijā turpat kur iepriekšējās divas - ASV pilsētā Lasvegasā.

Februārī Fjūrijs pieveica Vailderu septītajā raundā ar tehnisko nokautu. Bet pirms tam 2018. gada decembrī Vailders un Fjūrijs cīnījās neizšķirti.

Tagad Fjūrijam pieder WBC josta un viņš pauda vēlmi cīnīties ar savu tautieti Entoniju Džošua, kurš ir pašreizējais WBA, IBF, WBO un IBO jostu glabātājs. 

"Esmu jau bijis pasaules čempiona godā. Pēc uzvaras pār Kļičko es ieguvu visus titulus. Domāju, ka mana karjeras noslēdzošā cīņa būs pret Džošua," sacīja Fjūrijs. 

Fjūrijs karjeras laikā uzvarējis 30 no 31 cīņas, 21 gadījumā to paveicot ar nokautu, deviņos pēc punktiem un vienreiz spēkojoties neizšķirti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu