Tobera un Šteinbora komandas piedzīvo zaudējumus Polijas ekstraklasē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Pāvels Šteinbors
Pāvels Šteinbors Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas futbolistu Kristera Tobera un Pāvela Šteinbora pārstāvētās komandas Gdaņskas "Lechia" un Gdiņas "Arka" trešdien Polijas ekstraklases spēlēs cieta neveiksmes.

Gdaņskas "Lechia" mājās ar 0:2 (0:0) piekāpās Varšavas "Legia".

Tobers spēlēja balsta pussarga pozīcijā un laukumā pavadīja visas 90 minūtes, taču ar rezultatīvām darbībām neizcēlās. Pirmajā puslaikā "Lechia" vienīgo sitienu pa pretinieku vārtiem izdarīja tieši Tobers.

Gdaņskas komanda pirmos vārtus zaudēja 57.minūtē, kad vienatnē pret vārtsargu pēc tālas piespēles izskrēja Pāvels Všoleks. Otrie vārti tika zaudēti kompensācijas laika pēdējā minūtē. Mateušs Čoleviaks soda laukumā iepretim tukšiem vārtiem bija pirmais pie vārtsarga atsistās bumbas, panākot 2:0.

Tikmēr Gdiņas "Arka" viesos ar 0:1 (0:1) zaudēja Glivices "Piast", kas pērn izcīnīja uzvaru Polijas čempionātā.

Gdiņas vienības pamatvārtsargs Šteinbors, kurš tika atzīts par 2019.gada Latvijas labāko futbolistu, laukumā pavadīja visas 90 minūtes. Viņš Polijas ekstraklasē bijis laukumā 106 spēles pēc kārtas.

Šteinbors vienīgo reizi kapitulēja 29.minūtē, kad pēc Horhes Fēliksa sitiena bumba atlēca no vārtu stabu, pirmajam pie tās esot Pjotram Paržišekam. 

Pēc 25 spēļu kārtām "Lechia" komanda ar 37 punktiem ieņem septīto vietu, kamēr "Arka" ar 25 punktiem atrodama 14.pozīcijā.

Pēc pirmajā posmā aizvadītajām 30 spēlēm čempionāts tika sadalīts divās daļās - čempiona titulu sadalīs astoņi vadošie klubi.

Pērn par Polijas čempioni tika kronēta Glivices "Piast" vienība, bet Šteinbora pārstāvētā "Arka" cīnījās par palikšanu augstākajā līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu