Karijs laukumā atgriezīsies spēlē pret čempioni "Raptors"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Stefens Karijs pēc traumas izdziedēšanas savai komandai Goldensteitas "Warriors" varēs palīdzēt jau ceturtdienas mačā pret čempioni Toronto "Raptors", vēsta NBA.

Fani par labajiem jaunumiem uzzināja ar "Twitter" palīdzību, kurā Karijs publicēja ierakstu: "Esmu atpakaļ".

Basketbolists jau no pagājušās nedēļas beigām aizvadījis vairākus pilnvērtīgus treniņus ar G līgas komandu Santakruzas "Warriors". Pirmdien viņš atgriezās NBA komandā.

Karijs šosezon paspēja aizvadīt vien četrus mačus, pirms guva rokas traumu. Četros dueļos divkārtējais līgas vērtīgākais spēlētājs paspēja caurmērā izcelties ar 20,3 punktiem, piecām atlēkušajām bumbām un 6,5 rezultatīvām piespēlēm.

Šajā laika sprīdī "Warriors" spēja gūt tikai vienu uzvaru, bet sezonas turpinājumā sniegums nav krasi mainījies, jo iepriekšējo gadu NBA līdere šosezon ar 14 panākumiem 62 spēlēs ir līgas vājākā komanda.

"Warriors" vienībai šī sezona nav bijusi viegla, jau pirms tās sākuma bija zināms, ka palīdzēt nevarēs cits līderis Klejs Tompsons, kurš arī guvis traumu. Tāpat komandu starpsezonā pameta Kevins Durents. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu