Meivezers nosauc uzvārdus un summu, kas viņu spētu atgriezt ringā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Floids Meivezers juniors
Floids Meivezers juniors Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais pasaules boksa čempions piecās svara kategorijās Floids Meivezers juniors jau vairākkārt izteicies, ka karjeru ir noslēdzis. Tomēr ļoti liela nauda viņu spētu atgriezt ringā. 

Meivezers izdevumam "Mirror" atklāja, ka cīnītos tikai ar skandalozo īru Konoru Makgregoru vai Habibu Nurmagomedovu no Krievijas, kuri specializējas jauktajā cīņas mākslā (MMA). Taču ar amerikāņa nosacījumiem. 

"Kā jau iepriekš minēju sociālajos tīklos, mani interesē tikai divi vārdi - Makgregors un Nurmagomedovs. Man tie būtu 600 miljoni ASV dolāru. Ja es piekristu un izmantotu šo iespēju, tam vajadzētu būt tā vērtam," teica Meivezers. 

Meivezers sacīja, ka neviens cits cīkstonis nav viņa interešu lokā. 

"Šobrīd boksa pasaulē nav neviena boksera, ar kuru man būtu interese cīnīties. Esmu biznesa cilvēks. Cīņai ar Konoru Makgregoru bija jēga. Ja tas ienes naudu, tad tas ir izdevīgi. Necīnos ar bokseriem, kuriem aiz muguras ir tikai pilsēta. Ir jābūt veselai valstij. Pirmā cīņa bija interesanta. Tas ir izklaides bizness," pauda Meivezers. 

2017. gada augustā Meivezers boksa ringā tikās ar Makgregoru, kurš savā debijas boksa cīņā piedzīvoja bezierunu zaudējumu.  

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu