Azārs Dalasā pārcietis kājas operāciju un ticies ar Porziņģi

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Edens Azārs
Edens Azārs Foto: EPA/Scanpix

Spānijas futbola čempionāta granda Madrides "Real" uzbrukuma zvaigzne Edens Azārs veiksmīgi pārcietis lauztās kājas operāciju, ceturtdien pavēstīja turnīra rīkotāji.

"Azāram Dalasā veiksmīgi tika veikta kājas operācija. Viņam tika veiktas manipulācijas ar lauzto mazo liela kaulu un pēdas kaulu, kas bija lauzts," teikts "Real" paziņojumā. "Operāciju pieskatīja kluba ārsti. Turpināsim sekot līdzi viņa stāvoklim, lai varam sākt rehabilitāciju."

Azārs traumu guva 23.februāra spēlē pret "Levante". Futbolistam tā bija tikai otrā spēle pēc atgūšanās no traumas. Zīmīgi, ka arī iepriekš viņš izlaida teju trīs mēnešus, jo lauza tās pašas pēdas kaulu.

Beļģijas izlases spēlētājs tikai pagājušajā vasarā par 100 miljoniem eiro pārnāca no Londonas "Chelsea", bet pirmā sezona Spānijā viņam izvērsusies pagalam neveiksmīgi.

Jau īsi pēc pievienošanās "Real" komandai viņš treniņā guva ikra muskuļa traumu, bet sportisko formu atguva tikai vēlāk septembrī.

Futbolists šosezon "Real" komandā aizvadījis vien 15 spēles, kurās izcēlies ar vieniem vārtiem.

"Real" pēc 26 spēļu kārtām ar 56 punktiem ieņem pirmo vietu Spānijas čempionātā, par punktu apsteidzot sīvāko konkurenti "Barcelona".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu