"Blue Jackets" ar Merzļikinu rezervē piedzīvo zaudējumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Kolumbusas "Blue Jackets" komanda, kuru pārstāv latviešu vārtsargi Elvis Merzļikins un Matīss Kivlenieks, sestdien piedzīvoja zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē.

"Blue Jackets" izbraukumā ar rezultātu 1:4 (0:1, 0:0, 1:3) piekāpās Edmontonas "Oilers", piedzīvojot 12. zaudējumu pēdējos 14 mačos.

Kolumbusas komandas Somijas vārtsargs Jonass Korpisalo atvairīja 20 pretinieku metienus, tikmēr Merzļikins bija rezervē, bet Kivlenieks nebija pieteikts mačam.

"Blue Jackets" labā vienīgos vārtus guva Gustavs Nikvists, bet "Oilers" rindās ar precīziem metieniem izcēlās Railijs Šīhens, Konors Makdeivids, Keilebs Džounss un Alekss Čiasons.

Par spēles pirmo zvaigzni jeb labāko spēlētāju atzina "Oilers" vārtsargu Miko Koskinenu, kurš atvairīja 45 pretinieku metienus.

"Blue Jackets" ar 79 punktiem 69 spēlēs ieņem 8. vietu Austrumu konferencē, bet "Oilers" ar 82 punktiem 69 mačos ierindojas 4. pozīcijā Rietumos.

Merzļikins pirms nepilnām divām nedēļām guva smadzeņu satricinājumu.

"Blue Jackets" aizvadīs spēli arī naktī uz pirmdienu pēc Latvijas laika. Tā būs otrā spēle divās dienās, līdz ar to, iespējams, laukumā varētu doties Merzļikins.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu