Merzļikins: Kad biju savainots, skatījos un izstudēju savu sniegumu (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Atrazdamies savainoto spēlētāju sarakstā, vārtsargs Elvis Merzļikins analizējis savu sniegumu. Svētdien latvietis atgriezās ierindā un palīdzēja Kolumbusas "Blue Jackets" ar 2:1 pieveikt Vankūveras "Canucks".

"Komanda paveica labu darbu aizsardzības zonā," sarunā ar vietējiem žurnālistiem pēc mača sacīja Merzļikins. "Uzvarējām spēlē, un tas ir pats galvenais."

Merzļikins aizvadīja teicamu spēli, tiekot galā ar 26 no 27 "Canucks" spēlētāju metieniem. Viņš atvairīja 96,3% sāncenšu raidīto ripu un izpelnījās spēles trešās spožākās zvaigznes titulu. 

"Bija interesanta spēle. Tās sākumā nebija gan pārāk daudz metienu, bet tie bija bīstami. Mājās pie TV ekrāna, kad biju savainots, skatījos un izstudēju savu sniegumu. Domāju, ka biju labi sagatavojies," teica Merzļikins. "Pēc atgriešanās ierindā nedaudz grūtības gan radīja atlēkušo ripu kontrole."

24. februārī spēlē pret Rūdolfa Balcera pārstāvēto Otavas "Senators" Merzļikins guva vieglu smadzeņu satricinājumu un kopš tā laika nebija stājies vārtos. 

"Komanda bloķēja daudz metienu, un tas vienmēr palīdz. Varu par to būt saviem partneriem pateicīgs. Priecājos, ka esmu atgriezies ierindā," pauda Latvijas vārtu vīrs. 

Merzļikins šosezon 33 spēlēs vidēji savos vārtos ielaidis 2,35 ripas un atvairījis 92,3% metienu.

Nākamo spēli Kolumbusas vienība aizvadīs ceturtdien pret Teodora Bļugera pārstāvēto Pitsburgas "Penguins".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu