Samoilovs/Šmēdiņš zaudē pasaules čempioniem un izslēgšanas turnīru sāks no pirmās kārtas

CopyDraugiem X Whatsapp
Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš
Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš Foto: Vadims Morozovs

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš otrdien ar uzvaru uzsāka Pasaules tūres četru zvaigžņu turnīru Kataras galvaspilsētā Dohā, bet otrajā mačā viņi cieta zaudējumu, kas nozīmē, ka "play-off" būs jāsāk no pirmās kārtas.

(Papildināts viss teksts.)

Turnīrā ar 16.numuru izsētie Latvijas sportisti Samoilovs un Šmēdiņš A grupas pirmajā spēlē ar 2-0 (21:17, 21:13) pieveica čīliešus Estevanu un Marko Grimaltus, kuri Katarā izlikti ar 17.numuru.

Latvieši nodrošinājuši dalību izslēgšanas spēļu turnīrā, bet cīņā par pirmo vietu grupā un tiesībām izslēgšanas mačus sākt ar otro kārtu tikās ar sacensību galvenajiem favorītiem - ar pirmo numuru izsēto Krievijas duetu Vjačeslavs Krasiļņikovs/Oļegs Stojanovskis. 

Latvijas pāris trīs setos cieta neveiksmi ar 1-2 (21:16, 16:21, 11:15). Pirmajā setā viņi viducī atspēlējās no piecu punktu deficīta un izcīnīja uzvaru, bet nākamajos divos setos netika galā ar Krievijas dueta pretestību.

Krievi turnīra pirmajā spēlē ar 2-0 (21:14, 21:12) sagrāva mājiniekus Saifedinu Elmajidu un Benluēru Ziadu, kuriem ticis 32.numurs.

Koronavīrusa Ēģiptē dēļ uz Kataru nedrīkstēja doties Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs, kā arī Mihails Samoilovs un Aleksandrs Solovejs.

Turnīrs Dohā notiks līdz piektdienai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu