Indrašis soli no otrās kārtas, Daugaviņš un Karsums no sezonas beigām

CopyDraugiem X Whatsapp
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: dynamo.ru

Latviešu uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo" komanda otrdien nonāca vienas uzvaras attālumā no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas otrās kārtas, kamēr Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Spartak" pietuvojās sezonas beigām.

"Dinamo" Rietumu konferences ceturtdaļfināla piektajā spēlē mājās ar 4:1 (0:0, 1:0, 3:1) pārspēja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto "Spartak", sērijā līdz četrām uzvarām panākot 3-2.

Divas minūtes pirms otrā perioda beigām laukuma saimniekus vadībā izvirzīja Vadims Šipačovs, bet trešās trešdaļas pirmajā pusē ripu ieraidīja Karsums, taču pēc video atkārtojuma noskatīšanās tika konstatēts pārkāpums pret vārtsargu. "Spartak" nedienas turpinājās ar to, ka astotajā minūtē Maksims Afinogenovs panāca 2:0.

Trīs minūtes pirms pamatlaika beigām "Spartak", spēlējot lielajā vairākumā un ar sesto laukuma spēlētāju, vairākumā vienus vārtus atguva. Precīzs bija Patriks Hērslijs, kuram asistēja Daugaviņš. Viesu prieki gan bija īsi, jo turpinājumā divreiz ripu tukšos vārtos ieraidīja Igors Poligalovs un Dmitrijs Jaškins.

Indrašis šajā mačā uz ledus pavadīja 14 minūtes un 33 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu un pielietoja vienu spēka paņēmienu. Daugaviņš nospēlēja 21 minūti un vienu sekundi, vienreiz meta pa vārtiem, izpildīja vienu spēka paņēmien un uzvarēja vienā no četriem iemetieniem. Karsumam 12 minūtēs un 36 sekundēs bija trīs metieni uz vārtiem, viens bloķēts raidījums, divi spēka paņēmieni, uzvarēti divi no trim iemetieniem un divas soda minūtes.

Daugaviņš izslēgšanas turnīrā atzīmējies ar vieniem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm, bet Karsuma kontā ir viena rezultatīva piespēle. Indrašis pagaidām ir bešā

Sērijas nākamā spēle notiks ceturtdien "Spartak" laukumā.

Tikmēr Austrumu konferences pusfinālu sasniegusi Novosibirskas "Sibirj", kas viesos ar 2:1 (1:0, 1:0, 0:1) uzveica Jekaterinburgas "Avtomobilist", sērijā gūstot virsroku ar 4-1.

Šosezon KHL regulārajā čempionātā piedalījās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu zonā.

Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīja pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem no katras konferences iekļuva Gagarina kausa izcīņā.

Pērn par čempioni tika kronēta Maskavas CSKA, kas finālsērijā ar 4-0 uzvarēja Omskas "Avangard".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu