Dzierkals izrauj uzvaru pagarinājumā un turpina savu rezultativitātes sēriju Somijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Dzierkals
Mārtiņš Dzierkals Foto: Mikko Kankainen

Latvijas uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals otrdien guva uzvaras vārtus Somijas augstākajā hokeja līgā kaldināja Mikeli "Jukurit" komandas panākumu.

"Jukurit" viesos ar 2:1 (1:0, 0:0, 0:1, 1:0) pagarinājumā pārspēja Lapēnrantas "SaiPa".

Dzierkals vārtus guva papildlaika pirmajā minūtē, kad vairākumā precīzi meta no iemetienu apļa un atnesa viesiem uzvaru. Viņš pie punktiem ticis četros mačos pēc kārtas, šajā sērijā gūstot trīs vārtus un veicot vienu rezultatīvu piespēli.

Latviešu uzbrucējs otrdien uz ledus pavadīja 18 minūtes un 58 sekundes, kuru laikā trīs reizes meta pa vārtiem un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu.

Dzierkals šosezon Somijas čempionātā aizvadījis 38 spēles, kurās atzīmējies ar sešiem gūtiem vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm. 

"Jukurit" ar 56 punktiem 58 spēlēs ieņem pirmspēdējo 13.vietu un vairs necer uz spēlēšanu izslēgšanas turnīrā. Mikeli vienībai līdz sezonas beigām palikuši divi mači.

Dzierkals pagājušajā gadā ar Somijas komandu noslēdza līgumu uz vienu gadu.

"Jukurit" 2015./16.gada sezonā kļuva par Somijas čempioniem pēc spēka otrajā līgā, bet kopš pievienošanās spēcīgākajam čempionātam komanda ne reizi nav spējusi iekļūt izslēgšanas spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu