Samoilovs/Šmēdiņš dalību Dohas turnīrā noslēdz astotdaļfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš
Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš Foto: www.fivb.org

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš trešdien Dohā Pasaules tūres četru zvaigžņu turnīru beidza ar zaudējumu Polijas duetam astotdaļfinālā.

Turnīrā ar 16.numuru izsētie Latvijas sportisti Samoilovs un Šmēdiņš izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā ar 2-0 (21:16, 22:20) pārspēja vāciešus Jūliusu Toli un Svenu Vinteru, kuri izlikti ar 11.numuru.

Astotdaļfinālā viņiem ar 1-2 (21:18, 27:29, 12:15) nācās piekāpties poļiem - Mihalam Brilam un Gžegožam Fijalekam, kuri izsēti ar septīto numuru.

Latvijas duets Dohā ieņēma dalītu devīto vietu un par sniegumu Kataras galvaspilsētā nopelnīja 400 punktu pasaules rangā.

Apakšgrupā latvieši uzvarēja vienā no divām spēlēm, tādējādi "play-off" bija jāsāk no pirmās kārtas. Pirmajā spēlē viņi ar 2-0 (21:17, 21:13) pieveica čīliešus Estevanu un Marko Grimaltus, kuri Katarā izlikti ar 17.numuru, bet otrajā duelī ar 1-2 (21:16, 16:21, 11:15) piekāpās turnīra pirmajam numuram Vjačeslavam Krasiļņikovam un Oļegam Stojanovskim no Krievijas.

Koronavīrusa izplatības dēļ uz Kataru nedrīkstēja doties Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs, kā arī Mihails Samoilovs un Aleksandrs Solovejs.

Turnīrs Dohā notiks līdz piektdienai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu