Jevpalovam 1+1 un otrās zvaigznes gods "Rocket" uzvarā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ņikita Jevpalovs
Ņikita Jevpalovs Foto: www.rocketlaval.com

Latvijas hokejists Ņikita Jevpalovs trešdien Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē guva vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, palīdzēdams savai komandai Lavālas "Rocket" izcīnīt uzvaru.

"Rocket" mājās ar 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) uzvarēja Belevilas "Senators".

Jevpalovs guva savas komandas pirmos vārtus, kas vēlāk izrādījās uzvaru nesošais raidījums. Tāpat viņš rezultatīvi piespēlēja trešo vārtu guvumā, izdarīja divus metienus pa vārtiem un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2. Par šādu sniegumu viņš izpelnījās mača otrās zvaigznes godu.

Uzbrucējs ar diviem rezultativitātes punktiem izcēlies trijās no pēdējām četrām spēlēm, bet aizvadītajos piecos dueļos viņam izdevies iekrāt divus vārtus un piecas rezultatīvas piespēles.

Trešdien nopelnītā piespēle viņam ļāva sasniegt jaunu karjeras rekordu - 13 rezultatīvas piespēles. Šosezon viņš 53 spēlēs izcēlies ar 9+13.

Citviet Matīss Kivlenieks neglāba Klīvlendas "Monsters" no zaudējuma papildlaikā. "Monsters" viesos ar 2:3 (0:0, 1:0, 1:2, 0:1) papildlaikā zaudēja Šārlotas "Checkers".

Kivlenieks noķēra 30 no 33 metieniem, atvairot 90,9% raidījumu. Iepriekšējo spēli "Monsters" sastāvā viņš aizvadīja pirms nepilnas nedēļas.

Tikmēr Toronto "Marlies" viesos ar 1:4 (0:1, 0:2, 1:1) piekāpās Bridžportas "Sound Tigers".

Kristiāns Rubīns pie punktiem netika, bet izdarīja četrus metienus pa vārtiem un spēli noslēdza ar negatīvu lietderību -1.

Ceturtdien AHL čempionātā spēles nav paredzētas.

Visas latviešu pārstāvētās komandas spēlē Austrumu konferencē. "Senators" ar 81 punktu 63 spēlēs ir trešā, desmito pozīciju ar 68 punktiem 62 dueļos ieņem "Rocket", bet "Monsters" 62 mačos izdevies iekrāt vien 55 punktus, kas ļauj ieņemt pirmspēdējo, 15.vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu