Šķēlem 11 punkti zaudētā Vienotās līgas spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Aigars Šķēle
Aigars Šķēle Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas basketbolists Aigars Šķēle ceturtdien guva 11 punktus Vienotās līgas spēlē, neglābdams Tallinas "Kalev"/"Cramo" no zaudējuma.

Roberta Štelmahera vadītā komanda mājās pie tukšām tribīnēm ar rezultātu 81:98 (21:26, 24:23, 17:24, 19:25) piekāpās Krasnodaras "Lokomotiv-Kubaņ".

Šķēle laukumā pavadīja 15 minūtes un 24 sekundes, kuru laikā realizēja visu četrus divpunktu metienus un vienu no diviem "trejačiem". Viņš arī veica četras rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu, četras reizes pārkāpa noteikumus, izprovocēja vienu piezīmi un tika pie 15 efektivitātes koeficienta punktiem, kas bija otrs labākais rādītājs komandā.

Mājiniekiem rezultatīvākais ar 18 punktiem bija Janari Joesārs, bet pretiniekiem 26 punktus guva un 11 atlēkušās bumbas izcīnīja Sems Dekers.

Tallinas komanda ar astoņām uzvarām 20 spēlēs ieņem astoto vietu turnīra tabulā.

Šajā Vienotās līgas sezonā regulārajā turnīrā startē 13 komandas, aizvadot divu apļu turnīru un pēc tam astoņām labākajām kvalificējoties "play-off" cīņām. Turnīrā startē deviņas Krievijas komandas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem tika kronēti Maskavas CSKA basketbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 pārspēja "Himki" vienību. CSKA basketbolisti Vienotajā līgā triumfējuši astoņas sezonas pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu