"Jokerit" pārstāvis noliedzis baumas par Helsinku kluba vēlmi izstāties no KHL izslēgšanas spēlēm

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Helsinku "Jokerit" hokejisti
Helsinku "Jokerit" hokejisti Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Iepriekš presē izskanējušās baumas, ka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Helsinku "Jokerit", kuras rindās spēlē Jānis Kalniņš, vēlas izstāties no "play-off" ir nepatiesas, ziņu aģentūrai "RIA Novosti" pavēstīja vienības atbildīgā persona darbā ar starptautiskajiem partneriem Romāns Ribakovs.

Sestdien Krievijas ziņu portāls "Chempionat.ru" vēstīja, ka "Jokerit" Covid-19 vīrusa straujās izplatības dēļ nolēmusi atsaukt dalību no izslēgšanas spēlēm, lai arī klubs sasniedza otro kārtu.

Sarunā ar aģentūru "RIA Novosti" Ribakovs atklāja, ka šī informācija nav patiesa.

"Šāds lēmums komandas iekšienē nav pieņemts," telefonsarunā ar "RIA Novosti" pavēstīja Ribakovs. "Ja kas tāds būtu pieņemts, par to oficiālā vēstulē informētu KHL. Komanda neplāno izstāties no izslēgšanas spēlēm."

"Šādu lēmumu klubs var pieņemt vienojoties ar līgu. Tāpat liegumu piedalīties KHL izslēgšanas spēlēs var noteikt Somijas valdība. No tā izriet, ka šādu lēmumu būtībā var pieņemt vienīgi KHL vai Somijas valdība. Cieši sastrādājamies ar visām iesaistītajām pusēm."

"Jokerit" komanda izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-2 uzvarēja Jaroslavļas "Lokomotiv", bet otrajā kārtā pretim stāsies spēcīgā Sanktpēterburgas SKA.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu