Koronavīruss konstatēts jau trešajam NBA spēlētājam

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristians Vudss
Kristians Vudss Foto: AFP / Scanpix

Cienītais Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) apskatnieks Adrians Vodžnarovskis paziņojis, ka viņa rīcībā nonākusi informācija par jau trešā līgas spēlētāja inficēšanos ar koronavīrusu.

Detroitas "Pistons" sestdienas vakarā nāca klajā ar paziņojumu, ka viņu kluba rindās ir spēlētājs, kura koronavīrusa tests ir bijis pozitīvs. 

Vodžnarovskis portālam ESPN norādījis, ka šis spēlētājs ir 24 gadus vecais spēka uzbrucējs Kristians Vudss.

Inficētais uzbrucējs aizvadītās svētdienas mačā pret Jūtas "Jazz" izcēlās ar 30 punktiem. Jāatzīmē, ka tieši Jūtas kluba rindās tika konstatēta pirmā saslimšana ar koronavīrusu. Tas vispirms tika konstatēts centra spēlētājam Rūdijam Gobēram, bet vēlāk atklājās, ka inficējies ir arī "Jazz" vienības uzbrukuma līderis Donavans Mičels.

Koronavīrusa testu veica arī pārējie "Jazz" spēlētāji, bet inficēšanās nevienam no viņiem netika atklāta.

Kā liecina saites "Second Spectrum data" piedāvātā informācija, Vudss un Gobērs minētajā mačā viens pret otru spēlējuši 63 uzbrukumos. Nepilnas sešas minūtes līdz mača beigām starp abiem spēlētājiem izcēlās nelieli asumi, kuros iesaistījās arī Detroitas spēlētās Brūss Brauns.

Zīmīgi, ka pēc mača ar "Jazz" Detroitas basketbolisti vēl ir aizvadījuši spēles pret Ņujorkas "Knicks" un Filadlefijas "76ers", līdz ar to arī šo komandu basketbolisti, iespējams, ir apdraudēti.

Pēdējās komandas, kuras spēlējušas pret "Jazz" (Klīvlendas "Cavaliers", Bostonas "Celtics", Detroitas "Pistons" un Toronto "Raptors") tiek aicinātas veikt pašizolāciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu