NBA spēlētājiem noteikti stingri pārvietošanās ierobežojumi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vadība informējusi visas līgas komandas, ka viņu spēlētāji no 16. marta var no savām pilsētām izbraukt tikai ar kluba atļauju, "Twitter" ziņo "The Athletic" žurnālists Šems Karanija.

NBA reģistrēti vairāki saslimšanas gadījumi ar Covid-19 un sezona uz nenoteiktu laiku ir pārtraukta. Pirmais spēlētājs, kuram konstatēja koronavīrusu, ir francūzis Rūdijs Gobērs no Jūtas "Jazz". Vēlāk atklājās, ka inficējies arī viņa komandas biedrs Donovans Mičels. 

Lai aizsargātu basketbolistus no inficēšanās riska, NBA vadība klubiem izstrādājusi ierobežojumus. Spēlētāji bez kluba atļaujas savas patstāvīgās dzīvesvietas pilsētas nedrīkst pamest.  

Izlidošana no Ziemeļamerikas ir aizliegta. Regulārais NBA čempionāts, tāpat kā visas lielākās pasaules sacensības, tika apturēts koronavīrusa pandēmijas dēļ, un tā atsākšanas laiks nav zināms.

Vairāki spēlētāji ievietoti karantīnā, vairākiem ieteikts pašizolēties, tostarp Vašingtonas "Wizards" komandai, ko pārstāv arī Dāvis Bertāns un Anžejs Pasečņiks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu