Spānijas futbola čempionāta prezidents: Mēs noslēgsim turnīru tā, kā tas ir paredzēts

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Šīs sezonas Spānijas futbola čempionāts noslēgsies tāpat, kā tas notiek katru gadu, sarunā ar vietējo radio "COPE" svētdien pārliecību pauda "La Liga" (LFP) prezidents Havjers Tevass.

Piektdien Vācijas, Anglijas un Francijas vadošās futbola līgas pieņēmušas lēmumu atcelt visas čempionāta spēles, lai pasargātu klubus no riska inficēties ar Covid-19 vīrusu.

Spānijas čempionātā tika atceltas turpmāko divu nedēļu spēles, taču svētdien "Valencia" komanda paziņoja, ka vienībā ir jau pieci inficētie, tostarp trīs futbolisti.

Neraugoties uz saslimšanas gadījumu pieaugumu, Tevass sarunā ar "COPE" pauda pārliecību, ka arī šī sezona tiks aizvadīta pilnvērtīgi.

"Domāju, ka mēs noslēgsim čempionātu, tā, kā tas ir paredzēts," pārliecināts bija līgas prezidents. "Šī būs svarīga nedēļa. Visas Eiropas vadošās līgas ir cieši saistītas."

"Esmu runājis ar Itālijas un Vācijas čempionātu vadītājiem, kā arī vienas valsts futbola federācijas prezidentu... Visi nolēmām sagaidīt otrdienu, kad gaidāma Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) sapulce."

Spānijas prese ziņo, ka "Valencia" komandā saslimšana ar vīrusu konstatēta Hosē Gajā, Eliakimam Mangalā un Ezekjelam Garajam.

Pagājušajā nedēļā Itālijas čempionātā pirmais saslimšanas gadījums tika konstatēts Turīnas "Juventus" aizsargam Danielam Rugani.

Spānijas čempionātā šosezon atlikušas vairs tikai 11 spēles. Pēc 27 spēļu kārtām pirmajā vietā ar 58 punktiem ir "Barcelona", bet par diviem punktiem mazāk ir Madrides "Real".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu