Mūžībā devies sporta žurnālists Kaspars Lācis

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Lācis
Kaspars Lācis Foto: Facebook/Kaspars Lācis

Mūžībā devies Latvijas Televīzijas (LTV) raidījuma "Rīta panorāma" sporta ziņu moderators un LTV 7 raidījuma "Hokeja laukums" vadītājs Kaspars Lācis (1978 - 2020), portālam TVNET apstiprināja Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Vēlāk sēru vēsti paziņoja arī LTV nakts ziņās.

"Ar skumjām ziņojam, ka pirmdiena atnesusi sēru vēsti. Pāragri mūžībā devies Kaspars Lācis (1978-2020) - viens no raidījuma "Rīta Panorāma" sporta vīriem," teikts LTV paziņojumā.

"No ārpuses - korekts un šķietami nepieejams, tomēr iekšpusē - dzīvespriecīgs sporta fanāts. Kaspars nebija jāmudina uz dauzonībām, viņš pats tās bija gatavs radīt - tā vienkārši, lai pasmaidītu arī citi. Savukārt darbā - darbā viņš labi darīja savu lietu," vēsta kolēģi.

"Vienalga, vai tie būtu televīzijas grafiķa pienākumi Kaspara LTV karjeras sākumā pirms aptuveni septiņiem gadiem, vai sporta ziņu moderatora darbs Rīta Panorāmā – viņš to darīja apzinīgi un no sirds. Neskatoties uz interesi par sportu kopumā, Kaspara sirdī īpaša vieta bija hokejam. Un pāri visam Kaspars bija mīlošs tēvs, kurš vienmēr atrada laiku savai meitiņai. Kaspar, mums Tevis pietrūks! Izsakām visdziļāko līdzjūtību Kaspara ģimenei, draugiem un kolēģiem!"

Karspars raidījuma "Rīta Panorāma" komandai pievienojās pirms aptuveni septiņiem gadiem.

Pērn oktobrī Kaspara vadītajam raidījumam "Hokeja laukums" tika atklāta otrā sezona.

Amatieru līmenī Kaspars pats arī nodarbojās ar hokeju. Šis viņam bija sirdij vistuvākais sporta veids.

Kaspars darbojās arī sporta mārketinga jomā. Kā norādīts viņa "Instagram" profilā, viņa specialitāte bija arī dator/video grafikas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Martins Dukurs - seškārtējs Pasaules un desmitkārtējs Eiropas čempions!

A post shared by Kaspars Lācis (@kasparslaciss) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Šovakar "Hokeja Laukums" LTV7

A post shared by Kaspars Lācis (@kasparslaciss) on

CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu