KHL nosaukusi Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas labākos spēlētājus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Harijs Sateri
Harijs Sateri Foto: hcsibir.ru

Novosibirskas "Sibirj" vārtsargs Harijs Sateri, aizsargs Filips Larsens un uzbrucējs Līnuss Ūmarks no Ufas "Salavat Julajev" komandas, nosaukti par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas labākajiem spēlētājiem. 

Sateri piecās sērijas spēlēs pret Jekaterinburgas "Avtomobilist" izcīnīja četras uzvaras, divās no tām (abas viesos) paliekot nepārspēts. 

Somijas vārtsargs atvairīja 96,11% pretinieku metienu, vidēji savos vārtos ielaižot 1,45 ripas. 142 minūtes un 25 sekundes viņš palika nepārspēts.

Tikmēr Larsens kopā ar Ufas komandu sešās spēlēs pret Boba Hārtlija vadīto Omskas "Avangard" izcīnīja četras uzvaras. Šajās spēlēs viņš guva vienus vārtus un veica trīs rezultatīvas piespēles. 

Dānijas aizsargs nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +5. Viņš lika lietā arī piecus spēka paņēmienus. 

Cits "Salavat Julajev" hokejists Ūmarks kļuva par pirmās kārtas rezultatīvāko spēlētāju. Sešās spēlēs viņš tikai vienā nenopelnīja vismaz divus rezultativitātes punktus. Kopumā šajos mačos viņš izcēlās ar vienu vārtu guvumu un 11 rezultatīvām piespēlēm. 

Zviedrijas uzbrucējs sērijas trešajā mačā pret "Avangard" atzīmējās ar trim rezultatīvām piespēlēm. Viņa lietderības koeficients bija +7. 

Par labāko jauno spēlētāju atzina Magņitogorskas "Metallurg" aizsargu Artjomu Minuļiņu, kurš piecās spēlēs sērijā pret Nursultanas "Baris" guva vienus vārtus un veica vienu rezultatīvu piespēli. Tāpat viņam pozitīvs lietderības rādītājs +3. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu