VIDEO ⟩ Dairis Bertāns: Izskatās, ka Krievija ir nedaudz atpalikusi no pārējās pasaules (5)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dairis Bertāns
Dairis Bertāns Foto: FIBA.com

Krievija stratēģisko lēmumu pieņemšanā par koronavīrusa izplatības ierobežošanu atpaliek no pārējās pasaules, paudis Maskavas apgabala "Himki" kluba basketbolists Dairis Bertāns.

Krievija ilgi pauda, ka valstī nav neviena cilvēka, kurš slimo ar koronavīrusa izraisīto "Covid-19". Tika pausts, ka pieaudzis ar pneimoniju sirgstošo skaits.

Šonedēļ arī Krievija sāka ziņot par iedzīvotāju sirgšanu ar "Covid-19".

Latvijas izlases basketbolists Dairis Bertāns, kurš atrodas Maskavā, trešdien sacīja, ka lielvalsts galvaspilsētā dažādus ierobežojošus pasākumus ievieš gausi.

"Es teiktu, ka Krievija ir nedaudz atpalikusi lēmumu pieņemšanā no pārējās pasaules. Spēles ir atceltas, bet treniņi "Himki" komandai notiek. Jābrauc uz zāli un jātrenējas. Vismaz tur ir nodrošināti atbilstoši apstākļi šai situācijai. Zālē tiek ielaista tikai komanda, ik pēc trim stundām viss tiek dezinficēts," pastāstīja basketbolists.

Vecākais no brāļiem Bertāniem arī aicināja visus ievērot striktos piesardzības pasākumus, mazgāt rokas, kā arī nedrūzmēties sabiedriskās vietās.

"Basketbols drīz atgriezīsies! Par to es nešaubos," pauda spēlētājs.

Gan ULEB Eirolīgas, gan VTB Vienotās līgas sezona ir apturēta, tāpat kā gandrīz visu pārējo basketbola čempionātu izspēle pasaulē.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu