Covid-19 turpina "plosīties" profesionālajās sporta līgās

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Pasaulē lielu postu nodarījušais Covid-19 vīruss turpina straujo izplatību, kā rezultātā saslimšana ar to konstatēta arī Itālijas A sērijas futbola komandas Florences "Fiorentina" desmit cilvēkiem.

Par lielu inficēto skaitu medijiem paziņoja kluba īpašnieks Roko Komisso, kurš atklāja, ka saslimšana ar Covid-19 konstatēta desmit personām, no kurām trīs jau ir hospitalizētas.

Jau iepriekš bija zināms, ka starp inficētajām personām ir arī uzbrucējs Patriks Kutrone no Itālijas, argentīnietis Germans Pecella un Serbijas uzbrucējs Dušans Vlahovičs.

Šī iemesla dēļ Florences vienība izšķīrās par soli izveidot līdzekļu vākšanas kampaņu, kurai jau 50 000 eiro ziedojis kluba spēlētājs Franks Riberī.

"Vēlos pateikties Riberī par ziedojumu. Sākums mums padevies labs - esam jau saziedojuši 420 000 eiro, kas nozīmē, ka esam pavisam tuvu savam mērķim 500 000 eiro," teica Komisso, kurš norādīja, ka nauda tiks ziedota pilsētas slimnīcām.

Tāpat divi saslimšanas gadījumi konstatēti "Brescia" vienībā.

Visas spēles A sērijā, kā arī citos sporta veidos Itālijā, pārtrauktas līdz 3.aprīlim, taču pēdējās prognozes liecina, ka mači neatsāksies ātrāk par maiju.

Covid-19 vīruss dažu nedēļu laikā Itālijā jau laupījis teju 3000 cilvēku dzīvības.

Pirmais inficēšanās gadījums ar Covid-19 vīrusu tika konstatēts Turīnas "Juventus" vienības aizsargam Danielam Rugani.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu